Alkeiskurssit 2017 ”Green Card” !

Alkeiskurssit (joissa voit suorittaa Green Cardin) Vaasan Golfkentällä alkavat toukokuussa 2017, ainakin 9 kurssia kesällä!  Syksyn alkeiskurssit alkavat jos kyselyitä tulee. Hintakin on tänä vuonna alennettu 145 €:n (ennen 180 €), junioreille hinta on pudonnut 100 €:n

GreenCard kurssien pitäminen on hauskinta työtä Golfopettajana. Opin tuntemaan uusia ihmisiä sekä seuraan golfareiden kehittymistä nopeassa vauhdissa. Olen pitänyt GreenCard kursseja jo yli 20 vuotta!

Tätä mahdollisuutta on vaikea torjua, kerro kaverillesikin! :)

Kurssit alkavat pääsääntöisesti maanantaisin klo 17-21 ja jatkuvat keskiviikkoisin klo 17-21. Pidän myös yhden päivän kursseja tänä vuonna. Pelikoe pelataan kurssilla heti alta pois tänä vuonna.

Katso Kurssikalenteri 2017 miten ja mille viikolle voit ilmoittaa itsesi mukaan, ja sitä kautta hankkiutua mukavan harrastuksen pariin!

Laita sähköpostiin jos olet kiinnostunut tai tekstiviestillä, niin sovimme parhaan aikataulusi! (johan.kullback@netikka.fi tai 0400 561 658)

Tervetuloa!

 

Lisäksi firmakursseja, yliopisto- ja kaverikursseja kysynnän mukaan!

Minimi 6 osanottajaa!

Tervetuloa koko perheen voimin kursseille! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>