2017 Pre-Season

  

VaG:n talviharjoittelupaikka Vanhassa Vaasassa (Vasaratie 19, ovi 18) on valmis ottamaan vastaan Vaasan Golfin jäsenet. Vaasan golf ry. vuokraa tilaa maaliskuun 2017 loppuun. Nyt meillä on paras mahdollinen talvipaikka, lämmin ja viihtyisä uusi halli, tervetuloa!

Vaasan Golfkentälle teimme joulukuussa 2013 kuntosalin Vaasan Golfin jäsenille, bagivaraston yläkertaan. Kuntosalissa löytyy m.m. juoksumatto, kuntopyörä, crosstrainer, painoja, vatsalauta, kuntopalloja,  gymstickejä sekä paljon muuta. Kuntosalissa on paljon peilitilaa.  V. 2016 uudistimme paljon tilaa uusimalla laitteita. Tervetuloa treenaamaan! Sisäkengät jalkaan ja kuntoa kohentamaan!

Talvilauantaisin meillä on vielä sählyaika Vaasan Golfin jäsenille klo. 11-12 TennisCenterissä. Tervetuloa sinnekin!

 GolfJohan antaa jatkuvasti yksityistunteja kesät-talvet VaG rangella #VaGProStudio ssa! 


Seuratkaa uutisointia myös Vaasan Golfin kotisivuilta! www.vaasangolf.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>