Vaasan Golf kehittää harjoitusalueita

Vaasan Golf on rakentanut valmiiksi Jokamieskentän! Kenttä sijaitsee rangen vieressä lähellä #VaGProStudiota, tähän pääset päivämaksulla pelaamaan ilman jäsenyyttä halvalla hinnalla! Kenttä on kolmen reiän mittainen. Par-4, Par-3 ja Par-4. (Par = ihannetulos hyvälle pelaajalle) Kentällä on ns. palloränni-käytäntö, tarkoittaen, että kun pallosi on pallorännin ensimmäisenä, voit lähteä pelaamaan. FORE! on meidän varoitushuutomme kun pallo menee muita golfareita kohti.

Aloituspaikat par nelosille tulee olemaan yli sata metriä pitkiä, eli voit valita monesta eri starttipaikoista mieleisesi (Tee = starttipaikka). Otahan VaG-jäsen nyt kaveri mukaan jokamieskentälle ja innosta häntä mukaan mukavan harrastuksen pariin greencard-kurssille sekä jäseneksi yhteisöömme! Siitä hyvästä saat 20 € lahjakortin! (Lue lisää Vaasan Golfin kotisivuilta!)

Samaan yhteyteen VaG kehitti rangea (valmis 2016) vastaamaan tulevaisuuden haasteet. Nykysellään 310 metriä pitkä range uusilla sadekatoksilla ja #VaGProStudiolla rakennettiin meille Proille sekä jäsenistölle ja muille innokkaille. WC-tilat miehille ja naisille löytyy myös uudella rangella #VaGProStudiossa. Pallokoneita jolla saa range-palloja ostettua sijaitsee rangen molemmissa päissä. Vanha sadekatos on siirtynyt rangen toiselle puolelle, (v. 2018) junioreille jos toinen puoli on täynnä Ihmisiä.

Kolmantena kehitettävänä kohteena VaG satsasi lähipelialueeseen heti parkkipaikan läheisyyteen ( nykyiselle par-3 kentälle). Tarkoitus on, että jäsenet voivat viihtyä klubitalon miljöössä lähipeliä kehittäen, vuodesta 2018. :)

Neljäntenä kehityskohteena valkoisen- sekä keltaisen 9-greenit erkanivat toisistaan vuonna 2016 ja uusi asfaltoitu tie saatiin tehtyä uudelle rangelle, samassa yhteydessä saimme ison bunkkerin rakennettua ja saimme tekonurmigreenin valmiiksi vuonna 2017 loppuvuodesta uudelle rangealueelle. Siniselle ja keltaiselle ykkösteelle pääsee nyt rangen ja puttiviheriöiden kautta valmiimpana pelaamaan! Kråklund Golf Oy osti vielä tontin ihan jokamieskentän naapurista (v. 2017), joten kehitettävää viheraluetta jäi vielä tulevaisuuteenkin. Kaikenkaikkiaan monta mahtavaa muutosta jotka viimeistellään v. 2018 loppukesän aikana.

Nämä kaikki muutokset teimme Aikuisten Lyöntipeli SM-2019 varten, mutta jo Junioreiden Lyöntipeli SM:ssä (18 ja 21 v.) tänä vuonna saamme nauttia hyvistä palveluista Vaasan Golfissa. Tervetuloa kannustamaan omia voittoon!

Tervetuloa kaikki viihtymään Pohjanmaan parhaalle rangelle ja jokamieskentälle sekä kolmelle (yellow, white, blue) 9-reiän golfkentälle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>