Vaasan Golf kehittää harjoitusalueita

Vaasan Golf on aloittanut Jokamieskentän rakentamisen! Kenttä on kolmen reiän kenttä. Par-4, Par-3 ja Par-4. Aloituspaikat par nelosille tulee olemaan yli sata metriä pitkiä, eli voit omalle tasolle saada sopiva rundi tehtyä. Greenit tulee olemaan isoja, kolmen lipun greenejä samanaikaisesti, eli kolme kierrosta = 9 reikää. Otahan VaG jäsen nyt kaveri mukaan ja innosta häntä mukaan mukavan harrastuksen pariin!

Samaan yhteyteen VaG kehittää rangea vastaamaan tulevaisuuden haasteet. Nykysellään (v. 2017) , 310 metriä pitkä range uusilla sadekatoksilla ja #VaGProStudiolla meille Proille. WC-tilat miehille ja naisille löytyy myös uudella rangella. Vanha sadekatos on siirttynyt rangen toiselle puolelle, alkeiskurssilaisille käytettäväksi, jos toinen puoli on täynnä! 

Kolmantena kehitettävänä kohteena VaG satsaa lähipelialueeseen heti parkkipaikan läheisyyteen ( nykyiselle par-3 kentälle). Tarkoitus on, että jäsenet voivat viihtyä klubitalon miljöössä lähipeliä kehittäen, vuodesta 2018, ja siten nopeuttaen VaG:n kierrosaikoja sekä parantaen samalla kierrostuloksiaan sekä hymyään kierroksien jälkeen! :)

Neljäntenä kehityskohteena valkoisen- sekä keltaisen 9-greenit erkanivat toisistaan vuonna 2016 ja uusi asfaltoitu tie saatiin tehtyä uudelle rangelle, samassa yhteydessä saimme ison bunkkerin rakennettua ja saamme tekonurmigreenin valmiiksi vuonna 2017 uudelle rangealueelle. Kaikenkaikkiaan monta mahtavaa muutosta jotka viimeiset kohdat valmistuvat viimeistään v. 2018. Range oli valmis kesäkuussa 2016! 

Tervetuloa kaikki viihtymään Pohjanmaan parhaalle rangelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>