Vaasan Golf kehittää harjoitusalueita

Vaasan Golf on rakentanut valmiiksi Jokamieskentän! Kenttä sijaitsee rangen vieressä lähellä #VaGProStudiota, tähän pääset päivämaksulla pelaamaan ilman jäsenyyttä halvalla hinnalla! Kenttä on kolmen reiän mittainen. Par-4, Par-3 ja Par-4. (Par = ihannetulos hyvälle pelaajalle) Kentällä on ns. palloränni-käytäntö, tarkoittaen, että kun pallosi on pallorännin ensimmäisenä, voit lähteä pelaamaan. FORE! on meidän varoitushuutomme kun pallo menee muita golfareita kohti.

Aloituspaikat par nelosille tulee olemaan yli sata metriä pitkiä, eli voit valita monesta eri starttipaikoista mieleisesi (Tee = starttipaikka). Otahan VaG-jäsen nyt kaveri mukaan jokamieskentälle ja innosta häntä mukaan mukavan harrastuksen pariin greencard-kurssille sekä jäseneksi yhteisöömme! Siitä hyvästä saat 20 € lahjakortin! (Lue lisää Vaasan Golfin kotisivuilta!)

Samaan yhteyteen VaG kehitti rangea (valmis 2016) vastaamaan tulevaisuuden haasteet. Nykysellään 310 metriä pitkä range uusilla sadekatoksilla ja #VaGProStudiolla rakennettiin meille Proille sekä jäsenistölle ja muille innokkaille. WC-tilat miehille ja naisille löytyy myös uudella rangella #VaGProStudiossa. Pallokoneita jolla saa range-palloja ostettua sijaitsee rangen molemmissa päissä. Vanha sadekatos on siirtynyt rangen toiselle puolelle, (v. 2018) junioreille jos toinen puoli on täynnä Ihmisiä.

Kolmantena kehitettävänä kohteena VaG satsasi lähipelialueeseen heti parkkipaikan läheisyyteen ( nykyiselle par-3 kentälle). Tarkoitus on, että jäsenet voivat viihtyä klubitalon miljöössä lähipeliä kehittäen, vuodesta 2018. :)

Neljäntenä kehityskohteena valkoisen- sekä keltaisen 9-greenit erkanivat toisistaan vuonna 2016 ja uusi asfaltoitu tie saatiin tehtyä uudelle rangelle, samassa yhteydessä saimme ison bunkkerin rakennettua ja saimme tekonurmigreenin valmiiksi vuonna 2017 loppuvuodesta uudelle rangealueelle. Siniselle ja keltaiselle ykkösteelle pääsee nyt rangen ja puttiviheriöiden kautta valmiimpana pelaamaan! Kråklund Golf Oy osti vielä tontin ihan jokamieskentän naapurista (v. 2017), joten kehitettävää viheraluetta jäi vielä tulevaisuuteenkin. Kaikenkaikkiaan monta mahtavaa muutosta jotka viimeistellään v. 2018 loppukesän aikana.

Nämä kaikki muutokset teimme Aikuisten Lyöntipeli SM-2019 varten, mutta jo Junioreiden Lyöntipeli SM:ssä (18 ja 21 v.) tänä vuonna saamme nauttia hyvistä palveluista Vaasan Golfissa. Tervetuloa kannustamaan omia voittoon!

Tervetuloa kaikki viihtymään Pohjanmaan parhaalle rangelle ja jokamieskentälle sekä kolmelle (yellow, white, blue) 9-reiän golfkentälle! :)

Pre-Season

VaG:n talviharjoittelupaikka on nyt valmis ottamaan vastaan Vaasan Golfin jäsenet. Vaasan golf ry. vuokraa tilat Kråklund Golf Oy:ltä, eli talvihallimme sijaitsee nyt omalla maalla Golfkentäntiellä 61! Avaimen saa hakea toimistolta hintaan aik. 65€/30€ junioreille koko talveksi. Nyt meillä on paras ja halvin mahdollinen talvipaikka, lämmin ja viihtyisä uusi oma halli, tervetuloa viihtymään!

C75183BD-07BC-44E5-9579-38A2076194C0

#VaasanGolf #Talviharjoittelu #Golf

Talviaikana meillä on myös Vaasan Golfin aikuisille tarkoitettu sählyvuoro Tennis-Centerissä. Lauantaisin klo. 11-12 pelaamme ja nauramme yhdessä.

VARAA AIKA yksityistunneille #VaGProStudio ssa!

Moikka!
Nyt on helppoa varata yksityistunteja minulta! Puhelinsoitto tai tekstiviesti, niin annan sinulle – kesät talvet – yksityistunteja rangella meidän proiden omassa golfpro studiossa: #VaGProStudio ssa.

Numeroni:

0400 561 658

Soitellaan tai tekstaillaan! :)     #ImproveYourSwing

Yksityistunneilla kuvaan swingiäsi IPadille ja keskustelemme yhdessä siitä mihin suuntaan haluat sitä kehittää. Videon saat halutessasi omalle puhelimelle!

GolfJohan uudistaa apuvälineitä jatkuvasti. Tammikuussa 2017 ostin SkyTrak -palloanalysaattorin toimintaani.

Se on hyvä lisä SkyPro mailan analysaattorille, mikä minulla on ollut muutamana vuonna käytössä.


Lisäksi käytän Golf Swing Shirt golfpaitaa, jolla voin lukita asiakkaan käsivarret kroppaan kiinni jolloin mailan swingaaminen yksinkertaistuu.


Puttiasi voit myös parantaa opetuksessa VaGProStudiossa, käytän TOMI putting labia (hankittu v. 2017). Jos olet epävarma minkälaista putteria sinä tarvitsisit golfpelissäsi, voimme yhdessä tehdä putteri-fittauksen golfopetuksen yhteydessä.  TOMI putting lab antaa informaatiota tähtäyksestä, temmosta, vauhdista, osumasta, impactista sekä puttiliikkeestä.

Tervetuloa kokeilemaan golfopetustani sekä analysaattoreita #VaGProStudio lle !

Alkeiskurssit 2018 ”Green Card” !

Alkeiskurssit (joissa voit suorittaa Green Cardin) Vaasan Golfkentällä alkavat toukokuussa 2018! Syksyn alkeiskurssit alkavat sitä mukaan miten kyselyitä tulee. Hintakin on tänä vuonna 145 € (ennen ollut 180 €), junioreille hinta on pudonnut 100 €:n!

GreenCard kurssien pitäminen on hauskinta työtä Golfopettajana. Opin tuntemaan uusia ihmisiä sekä seuraan golfareiden kehittymistä nopeassa vauhdissa. Olen pitänyt GreenCard kursseja jo yli 20 vuotta!

Tätä mahdollisuutta on vaikea torjua, kerro kaverillesikin että golf on mukava harrastus! Tiesithän että jos VaG:n jäsenenä saat yhden kurssilaisen greencard-kurssille sekä jäseneksi, saat 20€ lahjakortin Vaasan Golfilta! :)

Kurssit alkavat pääsääntöisesti maanantaisin klo 17-21 ja jatkuvat tiistaisin klo 17-21. Pidän myös yhden päivän kursseja tänä vuonna. Pelikoe pelataan kurssilla heti alta pois jokamieskentällä tänä vuonna.

Katso Kurssikalenteri 2018 miten ja mille viikolle voit ilmoittaa itsesi mukaan, ja sitä kautta hankkiutua mukavan harrastuksen pariin!

Laita sähköpostia jos olet kiinnostunut tai tekstiviestillä, niin sovimme parhaan aikataulusi! (johan.kullback@netikka.fi tai 0400 561 658)

Tervetuloa!

 

Lisäksi firmakursseja, yliopisto- ja kaverikursseja kysynnän mukaan!

Minimi 6 osanottajaa!

Tervetuloa koko perheen voimin kursseille! 

Seuraa @GolfJohan sosiaalisessa mediassa!

Moikka!

@GolfJohan on Twitterissä, Facebookissa sekä Instagramissa. Sieltä saatte reaaliaikaan viimeisimmät kurssipäivitykset ja muutkin uutiset suoraan GolfJohanilta, esim kesätreeneistä, swingivinkeistä ja treeneistä mitä voi suorittaa jopa kotona tai #VaGGymillä.

#NähdäänSosiaalisessaMediassa