Vaasan Golf kehittää harjoitusalueita

Vaasan Golf on aloittanut Jokamieskentän rakentamisen! Kenttä on kolmen reiän kenttä. Par-4, Par-3 ja Par-4. Aloituspaikat par nelosille tulee olemaan yli sata metriä pitkiä, eli voit omalle tasolle saada sopiva rundi tehtyä. Greenit tulee olemaan isoja, kolmen lipun greenejä samanaikaisesti, eli kolme kierrosta = 9 reikää. Otahan VaG jäsen nyt kaveri mukaan ja innosta häntä mukaan mukavan harrastuksen pariin!

Samaan yhteyteen VaG kehittää rangea vastaamaan tulevaisuuden haasteet. Nykysellään (v. 2017) , 310 metriä pitkä range uusilla sadekatoksilla ja #VaGProStudiolla meille Proille. WC-tilat miehille ja naisille löytyy myös uudella rangella. Vanha sadekatos on siirttynyt rangen toiselle puolelle, alkeiskurssilaisille käytettäväksi, jos toinen puoli on täynnä! 

Kolmantena kehitettävänä kohteena VaG satsaa lähipelialueeseen heti parkkipaikan läheisyyteen ( nykyiselle par-3 kentälle). Tarkoitus on, että jäsenet voivat viihtyä klubitalon miljöössä lähipeliä kehittäen, vuodesta 2018, ja siten nopeuttaen VaG:n kierrosaikoja sekä parantaen samalla kierrostuloksiaan sekä hymyään kierroksien jälkeen! :)

Neljäntenä kehityskohteena valkoisen- sekä keltaisen 9-greenit erkanivat toisistaan vuonna 2016 ja uusi asfaltoitu tie saatiin tehtyä uudelle rangelle, samassa yhteydessä saimme ison bunkkerin rakennettua ja saamme tekonurmigreenin valmiiksi vuonna 2017 uudelle rangealueelle. Kaikenkaikkiaan monta mahtavaa muutosta jotka viimeiset kohdat valmistuvat viimeistään v. 2018. Range oli valmis kesäkuussa 2016! 

Tervetuloa kaikki viihtymään Pohjanmaan parhaalle rangelle!

2017 Pre-Season

  

VaG:n talviharjoittelupaikka Vanhassa Vaasassa (Vasaratie 19, ovi 18) on valmis ottamaan vastaan Vaasan Golfin jäsenet. Vaasan golf ry. vuokraa tilaa maaliskuun 2017 loppuun. Nyt meillä on paras mahdollinen talvipaikka, lämmin ja viihtyisä uusi halli, tervetuloa!

Vaasan Golfkentälle teimme joulukuussa 2013 kuntosalin Vaasan Golfin jäsenille, bagivaraston yläkertaan. Kuntosalissa löytyy m.m. juoksumatto, kuntopyörä, crosstrainer, painoja, vatsalauta, kuntopalloja,  gymstickejä sekä paljon muuta. Kuntosalissa on paljon peilitilaa.  V. 2016 uudistimme paljon tilaa uusimalla laitteita. Tervetuloa treenaamaan! Sisäkengät jalkaan ja kuntoa kohentamaan!

Talvilauantaisin meillä on vielä sählyaika Vaasan Golfin jäsenille klo. 11-12 TennisCenterissä. Tervetuloa sinnekin!

 GolfJohan antaa jatkuvasti yksityistunteja kesät-talvet VaG rangella #VaGProStudio ssa! 


Seuratkaa uutisointia myös Vaasan Golfin kotisivuilta! www.vaasangolf.fi

VARAA AIKA yksityistunneille #VaGProStudio ssa!

Moikka!
Nyt on helppoa varata yksityistunteja minulta! Puhelinsoitto tai tekstiviesti, niin annan sinulle – kesät talvet – yksityistunteja rangella meidän proiden omassa golfpro studiossa: #VaGProStudio ssa.

Numeroni:

0400 561 658

Soitellaan tai tekstaillaan! :)

Yksityistunneilla kuvaan swingiäsi IPadille ja keskustelemme yhdessä siitä mihin suuntaan haluat sitä kehittää. Videon saat halutessasi omalle puhelimelle! 

GolfJohan uudistaa apuvälineitä jatkuvasti. Tammikuussa 2017 ostin SkyTrak -palloanalysaattorin toimintaan. 


Se on hyvä lisä SkyPro mailan analysaattorille, mikä minulla on ollut muutamana vuonna käytössä. 


Lisäksi käytän Golf Swing Shirt golfpaitaa, jolla voin lukita asiakkaan käsivarret kroppaan kiinni jolloin mailan swingaaminen yksinkertaistuu. 


Puttiasi voit myös parantaa opetuksessa VaGProStudiossa, käytän TOMI putting labia. Jos olet epävarma minkälaista putteria sinä tarvitsisit golfpelissäsi, voimme yhdessä tehdä putteri-fittauksen golfopetuksen yhteydessä.  TOMI putting lab antaa informaatiota tähtäyksestä, temmosta, vauhdista, osumasta, impactista sekä puttiliikkeestä.

Tervetuloa kokeilemaan golfopetustani sekä analysaattoreita #VaGProStudio lle !

Alkeiskurssit 2017 ”Green Card” !

Alkeiskurssit (joissa voit suorittaa Green Cardin) Vaasan Golfkentällä alkavat toukokuussa 2017, ainakin 9 kurssia kesällä!  Syksyn alkeiskurssit alkavat jos kyselyitä tulee. Hintakin on tänä vuonna alennettu 145 €:n (ennen 180 €), junioreille hinta on pudonnut 100 €:n

GreenCard kurssien pitäminen on hauskinta työtä Golfopettajana. Opin tuntemaan uusia ihmisiä sekä seuraan golfareiden kehittymistä nopeassa vauhdissa. Olen pitänyt GreenCard kursseja jo yli 20 vuotta!

Tätä mahdollisuutta on vaikea torjua, kerro kaverillesikin! :)

Kurssit alkavat pääsääntöisesti maanantaisin klo 17-21 ja jatkuvat keskiviikkoisin klo 17-21. Pidän myös yhden päivän kursseja tänä vuonna. Pelikoe pelataan kurssilla heti alta pois tänä vuonna.

Katso Kurssikalenteri 2017 miten ja mille viikolle voit ilmoittaa itsesi mukaan, ja sitä kautta hankkiutua mukavan harrastuksen pariin!

Laita sähköpostiin jos olet kiinnostunut tai tekstiviestillä, niin sovimme parhaan aikataulusi! (johan.kullback@netikka.fi tai 0400 561 658)

Tervetuloa!

 

Lisäksi firmakursseja, yliopisto- ja kaverikursseja kysynnän mukaan!

Minimi 6 osanottajaa!

Tervetuloa koko perheen voimin kursseille! 

Seuraa @GolfJohan Twitterissä !

Moikka!

@GolfJohan on myöskin Twitterissä. Twitteristä saatte reaaliaikaan viimeisimmät kurssipäivitykset ja muutkin uutiset suoraan GolfJohanilta, esim kesätreeneistä ja treeniä mitä voi suorittaa kotona! 

Twiitit löytyvät myös etusivultani! 

 Twitterissä voit seurata myös kaikki Tuubilaiset jotka pelaavat eri Toureja! 

Minut löytää Twitterissä osoitteessa:

@GolfJohan

#nähdäänTwitterissä