2017 Pre-Season

VaG:s vinterträningsställe i Gamla Vasa (Hammarvägen 19, dörr nummer 18) är färdig att ta emot Vasa Golfs medlemmar. Vasa Golf rf. hyr stället ända till slutet av Mars 2017. Vi har nu en av de bästa tänkbara ställen vi kan tänka oss, en ny hall som är varm och trevlig, välkommen!

I december 2013 byggde vi en konditionssal i bagförrådets övervåning på golfbanan till Vasa Golfs medlemmar. I konditionssalen finns bl.a. en löpmatta, en konditionscykel, en crosstrainer, vikter, magbräde, konditionsbollar, Gymsticks och mycket annat. I konditionssalen finns mycket spegelutrymme. I början av 2016 förbättrade vi på gymmet med att anskaffa mera apparater. Välkomna att träna! Inneskorna på fötterna och förbättra din kondition!

På vinterlördagarna vi också en innebandytid i TennisCenter kl. 11-12. Välkomna dit också! 

GolfJohan ger privatlektioner på Vasa Golfs range i #VaGProStudion sommar och vinter! 


Följ också Vasa Golfs hemsidor! www.vaasangolf.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>